Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Despre noi

Banat Media
          de la A la WWW

Asa cum se deduce si din titlul si sloganul site-ului, Banat Media se doreste a fi o mica enciclopedie a mediei din zona Banatului. Si pentru ca media vine dintr-un spatiu care apartine unor locuitori, Banat Media ofera in general si informatii legate de geografia, istoria, turismul, sau chiar psihologia locuitorilor din zona Banatului Romanesc.


Site-ul va pune la curent nu doar cu stirile cele mai interesante si actuale din Banat, dar trateaza si subiecte nationale si internationale de interes, in masura in care acestea au importanta si pentru zona Banatului.


Fiecare particica de media din aceasta regiune primeste partea sa de atentie. Ziarele, revistele, radio-urile, televiziunile sunt descrise in parte, cu istorie si public caruia i se adreseaza, cu filosofie si obiective, cu trafic si emisiuni.


De asemenea, Banat Media si-a dedicat o parte a “filelor” sale descrierii fiecarui oras important din aceasta regiune, evenimentelor de amploare mai mica sau mai mare si care ar putea sa va intereseze, locurilor frumoase care merita vizitate si nu in ultimul rand, a oamenilor care populeaza acest tinut pe care ei il numesc “Fruncea Tarii”.


Banatenii sunt descrisi in functie de modul in care sunt vazuti din afara, dar si in functie de felul in care se vad ei insisi. Glumele cu banateni ne-au oferit o buna parte a materialului folosit pentru acest articol dar si publicatiile anterioare, din ziarele nationale, care au folosit diverse apelative pentru a se referi la banateni, ne-au fost de mare ajutor. Descrierea nu pretinde a oferi un adevar exclusiv, ci incearca sa nasca un zambet, sa ofere cateva indicii sau chiar sa trezeasca interesul fata de locuitorii partii “occidentale” a Romaniei.


Tot pe BanatMedia.ro puteti gasi si site-urile importante care va pot oferi informatii utile suplimentare legate de aceasta regiune.


Si pentru a va putea lamuri si mai bine in legatura cu ce va poate oferi Banatul Romanesc, puteti urmari galeria de fotografii si filmulete realizate in diferite coltisoare ale Banatului si care imortalizeaza peisaje, festivaluri, evenimente, obiceiuri, traditii, concerte si oameni de pe acest meleag.

realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost