Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!RADIO


Radio Europa Nova Timisoara
Post de radio local, Radio Europa Nova Timisoara poate fi ascultat pe 89,7 MHz.

Nova FM Lugoj
Post de radio lugojean, pe frecventa 90,20 Fm, Nova FM se adreseaza, prin emisiunile pe care le realizeaza si muzica pe care o emite, unui public adult, matur, modern si cult.

Vocea Evangheliei Timisoara
Postul de radio Vocea Envangheliei este unul interconfesional, infiintat la initiativa cultelor Baptist, Penticostal si Crestin dupa Evanghelie. Emite pe frecventa 88,7 FM.

Vocea Sperantei Timisoara
Radio Vocea Sperantei Timisoara este un post de radio local, de nisa, care nu insista pe aspectul comercial, ci este dedicat promovarii credintei crestine in randul ascultatorilor sai.

Radio Timisoara
Cu motto-ul "iti da de VESTe", Radio Timisoara poate fi receptat pe 105,9 MHz FM si 630 kHz AM. Postul imbina partea de stiri cu cea de emisiuni radio si muzica.

Radio 21
Radio 21-Number 1 Hit Radio inseamna ca Radio 21 spune lucrurile direct, este radioul care trasmite cea mai buna muzica si cele mai bune hituri ale momentului.

Radio Arad
Radio Arad emite pe frecventa de 99,1 MHz in banda de unde ultrascurte (FM). Aria de acoperire teritoriala a postului este de aproximativ 80 km radial de Arad.

Europa FM
Europa EM este prima statie de radio comerciala cu acoperire nationala. Principalul continut Europa FM este reprezentat de stiri si muzica.

KISS FM
Kiss FM este statie Radio Top40/Hit cu acoperire nationala in proprietatea SBS Broadcasting Group. Statia a fost relansata sub un alt nume transformandu-se din vechiul Radio Contact.

Radio Guerrilla Timisoara
Radio Guerrilla abunda in emisiuni variate care imbina comicul, informarea si muzica intr-un mod care te relaxeaza, te binedispune dar te tine in acelasi timp la curent cu “tot ce misca-n tara asta” si nu numai.

National FM
Post de radio cu acoperire nationala. Aici poti asculta muzica, stiri, informatii la nivel national.
In Timisoara postul  se gaseste pe frecventa 96,1 FM.

ProFM
La 14 ani de la lansare, Pro FM continua sa isi incante fanii la nivel national. In zona Banatului, in Timisoara, ProFM poate fi ascultat pe frecventa 97,4 FM iar in Arad, pe frecventa 92,1 FM.

Radio CNM Arad
Radio CNM Arad emite 24 din 24, avand o orientare etica, educativa si culturala.

InfoPro
Radio Info Pro este un radio cu acoperire nationala, emitand si in Banat in orasele: Arad (105,3 FM),  Timisoara  (91,3 FM) si Resita (88,5 FM).
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost