Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Europa FMEuropa EM este prima statie de radio comerciala cu acoperire nationala. Lansarea a avut loc in 26 mai 2000 fiind proprietate a Europe Developpement International, parte a Lagardere Activ Radio International.

Principalul continut Europa FM este reprezentat de stiri si muzica. Muzica targheteaza un public cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani cu un statut social superior. Este muzica anilor '80, '90 si cea actuala. Europa FM este in acelasi timp si singura statie de radio din Romania care realizeaza selectia muzicii in functie de opiniilor ascultatorilor, bazata pe programele de cercetare “Auditorium” si “Call out”.

Aproape 200 de minute de stiri sunt prezentate la Europa Fm in fiecare zi. O sinteza a stirilor este descrisa la fiecare jumatate de ora. Buletinele informative complete care includ informatii si comentarea celor mai importante evenimente ale zilei sunt difuzate la orele  7.00,13.00,18.00 si 22.00.

Desteptarea
Obisnuiesti sa te trezesti dimineata? Nu lasa radio-ul pe “idle”. Da-i si lui desteptarea in fiecare dimineata. Vei descoperi cat de multe stie despre ziua care abia incepe si ce muzica buna iti ofera in timp ce iti bei cafeaua. Este vorba despre emisiunea “Desteptarea” a lui Eugen Rusu.

Europa Expres
Asculta “Europa Expres” cu George Zahiu de luni pana vineri de la 10.00 dimineata. Poate ca esti la lucru si tocmai de aceea vei primi stiri despre ce se mai intampla cu persoanele publice+ cea mai buna muzica.

Romania in direct
Europa FM este cea care gaseste tema zilei si se asiguraa ca va fi discutata la nivelul intregii tari. Nu iti ramane decat sa suni la 021.20.10.509 si sa spui ce crezi.
Asculta si comenteaza in direct la “Romania in direct” cu Robert Turcescu de luni pana vineri de la ora 13.00.

Drum cu prioritate
Este ora 14.00. Fii gata sa pleci la drum cu Europa FM care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie: unde sunt radare si cele mai autentice vesti despre vreme. In fiecare zi  de luni pana vineri cu Radu Constantinescu.

Clubul de seara
De fiecare data cand deschizi radio-ul da-l tare. Vecinii vor bate in tevi. Invata-i sa bata ritmul cu tine. Lectia de percutie are loc la “Clubul de Seara” cu Bogdan Miu, de luni pana vineri de la ora 19.00.

Tribuna zero
“Tribuna Zero” nu este nimic altceva decat “Tribuna Zero”: locul unde poti prinde cele mai bune momente ale meciului chiar si dupa ce s-a terminat. Alaturi de
Ovidiu Ioanitoaia.
O dimineata de milioane
Este sambata sau duminica? Trezeste-re la 7.00 dimineata si da-i drumul la radio apoi intoarce-te rapid in pat. Nu e nimic mai fain decat o dimineata in care poti face exact ce-ti doresti. Asculta “O dimineata de Milioane” cu Dan Miu, sambata si duminica de la 7.00.

Vedete fara secrete
Nici nu ai iesti bine din casa si simti ochii atintiti asupra ta: cu cine esti, ce haine porti si ce cari in mana. Exista totusi o ora la care poti circula fara sa fii spionat. Sambata intre 12.00 si 13.00 nimeni nu te va mai urmari caci toti vor avea urechile atintite la “Vedete fara Secrete” cu Cristian Brancu.

Prieteni fara cuvinte
Cineva spunea odata ca educat intr-un mod corect, omul, poate deveni cel mai bun prieten al cainelui. Asculta “Prieteni fara Cuvinte” cu doctorul Liviu Harbuz, duminica, de la ora 12.00. Pentru stapani obedienti.

Europa top hit
Luni si marti la Europa FM se fac clasificarile celor mai bogati interpreti. Miercuri si joi aflati cine are cele mai multe divorturi la activ iar vineri in sfarsit puteti afla cine este campion in chirurgia plastica. Duminica insa tot ce conteaza este cat de buna este muzica pe care o fac. Daca doresti sa afli care sunt cele mai bune hituri ale momentului, atunci asculta Europa Top Hit cu Eugen Rusu, Sambata, de la ora 16.00.

Dupa amiaza de weekend
Cel mai fain film al saptamanii este la...radio. Actorul cel mai bun esti tu iar actiunea este destul de simpla: este dupa-amiaza si nu vrei sa asculti altceva decat soundtrack-uri de filme. Asta se intampla la “Dupa-amiaza de weekend” cu Toader Paun, sambata si duminica de la ora 13.15.

Discuri pe banda
Europa FM are vesti bune pentru tine: esti cel mai important actionar al muzicii lumii. Sute si mii de trupe si artisti lucreaza toata ziua pentru ca tu sa primesti din timp ceea ce meriti: cea mai buna muzica.

Stirile Europa Fm
Cine este informat, este puternic. Fii puternic! Asculta Stirile Europa FM.
Tot ce se intampla si este de actualitate, fara greseala ti se va oferi la timp. Politica, economie, cultura, sport, si monden. Nu pierde nimic din ceea ce te poate face sa te simti increzator in tine si in lumea in care traiesti.

Pe internet, Europa FM poate fi ascultat prin intermediului site-ului www.europafm.ro.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost