Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Radio Info ProRadio Info Pro este un radio cu acoperire nationala, emitand si in Banat in orasele: Arad (105,3 FM),  Timisoara  (91,3 FM) si Resita (88,5 FM). Pe internet, postul poate fi gasit accesand site-ul www.infopro.ro.

Radio InfoPro declara ca afla primul ce se intampla in tara si te informeaza cu aceeasi viteza si pe tine deoarece are “cea mai bazata echipa de stiri.” Indiferent de domeniul de stiri care te intereseaza,  viata politica, economica sau sociala, o armata intreaga de stiristi “intra cu forta in birourile politicienilor, in limuzinele oamenilor de afaceri, patrunde in zonele de conflict, in spitale, scoli, banci, institutii, pe stadioane, si smulge informatiile de care ai nevoie.”

Echipa InfoPro a adunat laolalta zeci de profesionisti: “10 voci (editorii de stiri), 8 reporteri in Bucuresti, 8 corespondenti cunoscuti deja din jurnalele de stiri ProTV, 70 de corespondenti in intreaga tara, in total aproape 100 de jurnalisti care prezinta realitatea fara menajamente si prejudecati.”

“In doar 5 minute afli tot ce se petrece important, informatii detaliate in jurnalele de 20 de minute de la 7.00, 10.00, 13.00, 18.00 si 22.00. Stirile care ard, macina si trezesc la actiune, cele care vin la timp, nu inseala si nu ascund, ajung in casele oamenilor pe frecventa InfoPro. “

Stirile de la ora 18.00 o aduc in prim plan pe experta in informatii, Georgiana Nemtuc. Georgiana livreaza zilnic un pachet consistent de stiri despre cele mai importante momente din timpul zilei.

Ernest Fazekas iti da trezirea la InfoPro in cadrul emisiunii “Urechile sus!”. Ziarele sunt intoarse pe toate partile pentru o revista presei consistenta si la obiect. Nu lipsesc nici horoscopul cu Neti Sandu, stirile din sport cu George Trandafir sau fapte legate de sanatate cu Oana Cuzino.

Daca nu mai ai rabdare pana la ora 18, Ramon Cotizi iti ofera supa calda de la pranz in care amesteca stirile, prezentandu-le intr-un mod smecher si haios.

Urmeaza Florin Goldic sa te tina la curent cu tot ce e important in emisiunea “Ciuleste Urechea!”

Dupa atatea stiri, merita sa ne relaxam cu un calup de muzica buna. Claudiu Roman este responsabil cu asta, de luni pana vineri, la “Ne auzim la InfoPro!”. Muzica este condimentata cu barfe, picanterii de sezon si glume.

Vineri noaptea esti invitat la “Latino Party”. Pe ritmuri de samba, rumba, cha-cha, merengue, tango argentinian, faci cunostinta cu vocea columbiana de la InfoPro, Wilmark.

Nici sambata seara nu scapi de muzica. La “Taraf FM” asculti muzica lautareasca autentica adusa de Valentin si Radu Rupita, doi experti in domeniu.

Dedicatii si mesaje catre cei dragi poti lansa in cadrul emisiunii “Te stiu de la InfoPro”, cu ajutorul lui Claudiu Roman. Daca ai alte gusturi, poti asculta si “Muzica grea la Info Pro” lansata de Cristi Tabara. “De la Jethro Tull si Megadeth pana la Linkin Park, chitarele electrice de ieri si de azi, cu plete sau fara, sparg frecventa InfoPro. “

Si tot in weekend, ai parte de Florin Goldic, care va da play la cele mai difuzate piese din saptamana care tocmai a trecut. “Romanian Top 20” nu-ti da orice fel de muzica, ci numai piesele care iti plac.

Pe langa calitatea emisiunilor, InfoPro te rasplateste pentru ca ii asculti si cu un cont gras. “Asculta, retine PIN-ul zilnic si trimite prin SMS cuvintul "InfoPro" la 1813 (numar cu tarif normal, valabil in reletele Orange si Vodafone) si te vei trezi cu contul plin!
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost