Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Kiss FMKiss FM este statie Radio Top40/Hit cu acoperire nationala in proprietatea SBS Broadcasting Group. Statia a fost relansata sub un alt nume transformandu-se din vechiul Radio Contact. Schimbarea a avut loc odata cu preluarea ei de catre o retea radio belgiana. “Rebranding-ul” a adus cu sine personaltitati cum sunt Serban Huidu si Mihai Gainusa iar statia e redevenit rapid una dintre cele mai populare din Romania care acopera majoritatea oraselor.

Kiss FM are o sucursala si in Chisinau, capitala Moldovei, care emite o mixtura intre Kiss FM din Bucuresti si programele radio locale.

Radioul poate fi ascultat live pe internet accesand adresa www.mykiss.ro.

Cronica Carcotasilor

Poate cea mai cunoscuta emisiune de la Kiss FM este Cronica Carcotasilor. Umor, informatie, ironie fina, energie, toate acestea in matinalul semnat de cei mai carcotasi din neamul romanesc de la Mavrocordat incoace: Serban Huidu si Mihai Gainusa. De luni pana vineri de la 7.00 la 10.00.

Dezbracatu' si Ovidiu Who's Your Daddy
Sunt haiosi si raspandesc o buna-dispozitie cronica. Cam asta e atmosfera de la KissFM de 10. O data pe saptamana, martea sau miercurea, un jurnalist si un artist pe val isi fac prezenta in studio sa ne tina conectati la informatie. In rest, stirile de pe www.kissnews.ro si din presa scrisa nu scapa de comentariile, insinuarile, interpretarile si ironiile celor 2 DJ, pusi mereu pe caterinca. De luni pana vineri de la 10.00 la 13.00.

MyKiss este o emisiune impregnata de parfum fin si de vocea jucausa si mereu fresh a Giuliei. Regula e "one artist, three songs", adica in fiecare editie este prezenat un artist mare si actual (gen Sean Paul, Justin Timberlake, Beyonce, Nelly Furtado etc.) si trei piese reprezentative din repertoriul lui. In urma voturilor voastre saptamanale pe www.mykiss.ro, cel putin una dintre acestea va fi propulsata in categoria de noutati KissFM si isi va incepe anevoiosul drum spre statutul de "hit". De luni pana joi de la 10.00 la 11.00

De la KISS FM nu lipsesc concursurile chibzuite cu acelasi spirit umoristic si creativ.

- Te simti in voce azi? Lucreaza alaturi de DJ-ii preferati! Gata cu repetitiile in fata oglinzii cu spray-ul pe post de microfon, acum poti sa devii cea mai noua voce KissFm, lucrand alaturi de DJ-ii tai preferati. Nu trebuie decat sa trimiti un demo (format mp3) de maxim 20 de secunde la voci@kissfm.ro, care sa contina un mesaj funny pentru KissFm.

- Un alt concurs de la KissFM te provoaca sa-ti dai frau liber imaginatiei si sa gasesti o varianta funny si convingatoare de a-ti face numele celebru.

- Sau poti incepe drumul spre Africa cu Kiss FM! Citeste si baga la cap expresiile in kissiniana veche. Aceste expresii descriu locuri, ocupatii sau obiceiuri din Tunisia si Egipt. Tu le retii si Andu si Dana te intreaba. Hai ca nu e greu sa atingi Africa.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost