Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!National FMPost de radio cu acoperire nationala. Aici poti asculta muzica, stiri, informatii la nivel national.

In Timisoara postul  se gaseste pe frecventa 96,1 FM, in Lugoj, pe frecventa 95,5 FM, in Resita,pe 97,9 FM iar in Faget, pe frecventa 100,9 FM. Postul poate fi ascultat si pe internet accesand adresa www.nationalfm.ro.

National FM te surprinde de prima ora cand iti promite ca ai sa afli tot ce trebuie sa stii in cadrul emisiunii de la 5.00-7.00, AFLI TOT LA PRIMA ORA!. In cadrul emisiunii “Stau cumintei si-si asteapta momentul de glorie: Horoscopul, Meteo, Informatiile din Trafic, Stirile Sportive, Revista Presei, Cursul Valutar, Subiectul Zilei, si.... in fiecare zi apare Ceva: dinamic si incitant! Superhit-urile sunt la loc de cinste; si-o cam iau in cap, dar au de ce....Doar sunt la 5-7 CU DIANA.”

SUPER DIMINEATA
este un program ce a fost gandit ca o alternativa pentru cei care sunt satui de glume infantile, de bancuri expirate si de vorbe fara substanta, toate aruncate la prima ora in fm-ul romanesc. Este genul de emisiune care iti aduce informatia de care ai nevoie ca sa stii in ce lume traiesti, de ce te vei lovi in restul zilei.

De la 11.00 la 15.00 “este intervalul din zi in care spui ca te apuci serios de treaba, dar urechea se tot intinde catre radio. Ori pt. o piesa pe care n-ai mai auzit-o de mult, ori pentru una pe care ai prins-o ieri numai un minut si refrenul ei te-a tot urmarit peste tot, ori pentru cine stie ce noutate sau curiozitate pe care o afli (..) prima data...”

Alexandra spune ca este „cel mai informat copilot. De luni pana vineri, intre 15 si 17, iti aduc cele mai noi informatii. Sunt exact informatiile pe care as vrea eu sa le aflu, daca as fi in locul tau: financiar, politica, sport, divertisment, national si mondial. Am doua criterii de selectie: noutatea si importanta!”

La Fresh National poti vota la  fresh@nationalfm.ro pentru ca tu sa decizi ce piesa intra in play-listul National FM.

Sebastian Scutariu prezinta Happy Hour si promite ca dupa „o zi nebuna si incarcata cu stres” sa vina in ajutorul tau. Este momentul serii cand pasionatii de muzica buna si ascultata la un nivel calitativ, pot sa se bucure cu National FM.

Hiturile le asculti de la 18.00 la 22.00. Nu lipsesc nici informatiile despre vreme, noutati despre vedete sau stiri calde cu lucruri care te intereseaza. Toate astea pentru ca tu sa te simti proaspat ,relaxat, cu fruntea sus si sa fii bun de treaba a doua zi.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost