Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Despre Nova FMPostul de radio Nova FM a fost lansat pe piata lugojeana in 1994 si are ca un format HOT Ac si emite pe frecventa 90,20 Fm.  Se adreseaza, prin emisiunile pe care le realizeaza si muzica pe care o emite, unui public adult, matur, modern si cult. Prin emisiunile pe care le prezinta, Nova FM incearca sa cuprinda intreaga sfera a preferintelor lugojenilor, inclusiv cele pentru cultura.

Site-ul radioului, www.novafm.ro, ofera si optiunea de a asculta Nova FM online.

CAPUCINO – serviciul tau de dimineatza incepe mereu cu un capucino servit proaspat! Pe langa doza de energie a diminetii , ai parte de stiri din toate domeniile, de la Auto la Computer si IT, sau de la cinematografie la sport si politica.

Revista Presei, INFO TRAFIC, Meteo, Info Minutul de Baza (precis si compact) din 20 in 20 de minute, Sfatul Medicului, Legea diminetii si vremea- care–ti spune cum sa te imbraci, sunt doar cateva rubrici pe care sa le asculti la Capucinno. Mix-ul de informatie si muzica de care ai nevoie la prima ora. Mereu proaspatul CAPUCINO, o delicatesa a diminetilor!!! Cu Viorel Lupu si Catalin Rista la Nova FM.

TURA DE PRANZ- La Tura de Prinz Cu Stefan Tautu ai 4 ore de buna dispozitie, pentru ca, In tura de prinz, lucrurile bune se intimpla de la sine!

EUROPEAN 70 cu Roxana Alexa de luni pana vineri intre orele 15.00-18.00 Drumul cel mai scurt catre destinatie, il parcurgi intotdeauna cu un partener de incredere. La Nova FM, dupa-amiaza iti poti gasi un partener in traffic! Pe European 70, este ales cu grija traseul, sunt evitate radarele si esti informat! N-ai sa dai de gropi si nici de noduri de traffic! Roxana Alexa e partenerul tau in traffic, pe European 70. In fiecare zi de la ora 15, la Nova FM. Afli tot! Drum Bun!

HITURI DE SEARA cu Maria Tokodi de luni pana vineri in intervalul 18.30 - 22.00 Serile tale sunt importante pentru noi. Maria iti aduce hituri de seara, la Nova FM! Pentru ca-ti place sa asculti!
ASTRO NOVA cu Petru Ghelesian puteti urmari miercuri de la 14:00 la 15:00 De mii de ani , omul se intreaba: Cine suntem si care ne e destinul pe acest pamant? Astro Nova este locul unde afli tot ceea ce nu stiai despre tine. Suna la Nova FM in fiecare zi de Miercuri de la 14 – 15, spune datele tale de nastere, iar astrologul de serviciu Petru Ghelesian iti interpreteaza in direct harta cerului. Pentru ca astrele predispun, iar tu dispui!

HOT LA NOVA FM este joi la ora 14:00 Hot Music Tendinte si curente muzicale. Sunt noi, ascultate si foarrrrrte difuzate !

NOAPTEA DEVREME poate fi urmarita in fiecare zi a saptamanii in intervalul 22.00 - 07.00 La NOVA FM diminetile sunt pline de distractie iar noptile… se lasa pe acorduri de muzica lenta. Noaptea devreme, 2 ore pline de dragoste… Facem din noapte o zi!

DIMINEATZA DE WEEKEND Buna dimineata.... de week-end! Muzica, informatii, muzica, mondene, muzica... si iar muzica! Dimineata de week-end!... Te trezeşti cu placere!
WEEKEND LIBER cu Adrian Blaj si Viorel Lupu Оn week-end esti liber sa te simti bine! De aceea la Nova FM te distrezi cu cea mai buna muzica! Fii liber оn week-end si fa-ti pe plac: asculta Week-end liber la Nova FM!

INFOMANIA cu Mihaela Manolache Enigme…intrebari fara raspuns…sambata de la 8:30 si Duminica de la 14:30 se elucideaza mistere de sute de ani! 30 de minute de informatie pentru pasionatii INFOMANIA. O jumatate de ora in care se vorbeste despre catastrofe naturale, constructii impozante, inventii uimitoare si oameni care au schimbat lumea!! Duminica, de la SF – la realitate le aflii pe toate! In INFOMANIA la NOVA FM !
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost