Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Radio CNM AradRadio CNM Arad s-a lansat in data de 16 martie 2002. Cu mai mult de 5 ani de experienta acumulata, postul isi stimuleaza ascultatorii prin sloganul “Ascultam ce ne motiveaza”.

Radio CNM Arad emite 24 din 24, avand o orientare etica, educativa si culturala.

Printre emisiunile prezentate pe acest post, se numara:  Mesaj Biblic cu Iosif Ton sau Iosif Anca, Stirile BBC, Painea cea de toate zilele, Matinal, Lectura Biblica, Poezie si muzica, Muzica pentru copii, Perspective Eterne, Hristos pe ulita evreiasca, Strigatul de la miezul noptii, s.a.m.d.

La rubrica “Despre noi” a variantei online a postului, gasim urmatoarea descriere: “Dumnezeu a pus atata putere in cuvintele pe care le rostim, iar in cazul unui post de radio, 'unealta' de baza este tocmai cuvantul. De aceea noua ne revine marea responsabilitate de a sluji tuturor celor ce ne asculta cu cat mai multa credinciosie si reverenta fata de Dumnezeu, pe deplin constienti ca trebuie sa fim lumina lumii si sarea pamantului.”

Varianta online a Radio CNM Arad se gaseste la adresa www.radiocnm.ro.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost