Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Radio Europa Nova TimisoaraPost de radio local, Radio Europa Nova Timisoara poate fi ascultat pe 89,7 MHz, dar este accesibil si publicului din intreaga lume, pe internet, la adresa www.novatm.ro.

Cea mai mare parte a programului inseamna emisiuni muzicale, deci foarte multa muzica - genuri diverse, postul fiind unul generalist si nu cu o tematica aparte. Astfel, de la muzica moderna se ajunge la muzica populara si muzica de petrecere si chiar muzica mai veche. Multe emisiuni permit interactiunea cu ascultatorul, care poate face si dedicatii.

“Emisiunea de dimineata, "De la 6 pana la 11", se intinde pe parcursul a 5 ore si cuprinde, pe langa hituri ale anilor '80, '90, '2000, o revista a presei, informatii utilitare si comentarii referitoare la intamplarile locale, condimentate de realizatorul programului, Alex Duma. Intre 11 - 15, muzica buna se aude in "Alerta" cu Adrian Faur", se arata pe site-ul oficial.

"De la ora 15.00, "Traficul de hituri" te surprinde placut cu cele mai bune melodii ale ultimelor doua decenii. Nici tinerii nu au fost uitati, spatiul 18.30 - 21.00 fiind rezervat unui program de succes in randul celor ce prefera muzica romaneasca”.

“Informatiile din sport, politica si actualitate sunt aduse cu precizia unui cronometru elvetian de Adrian Nicoara, realizatorul "Expresului Zilei". De productia radio, asta insemnand jingles-uri, cut-uri, generice, promo-uri si multe altele care inca nu au un nume se ocupa Adrian Faur", se arata in aceeasi sursa.

Radio Europa Nova Timisoara colaboreaza cu renumitul post de radio BBC pe partea de informatie, oferind astfel un continut de o calitate superioara mai ales pe stiri nationale si internationale, dincolo de cele locale.

In trecut, in cadrul unor statistici publicate de Dynamic Network Technologies, Radio Europa Nova era postul de radio cel mai ascultat pe internet din zona Timisoara, urmat de Radio Vest si Radio Timisoara. Clasamentul s-a mai schimbat intre timp, tinand cont si de ascensiunea puternica a radio-urilor nationale inclusiv la nivel local, in ultimii ani.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost