Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Radio Vocea EvanghelieiRadio Vocea Evangheliei din Timisoara este un post de radio local care face parte de fapt dintr-o retea nationala prezenta in marile orase din Romania - Suceava, Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara, Brasov, Constanta. In Timisoara, pe 23 februarie 2007 se implinesc 11 ani de cand in spatiul eteric, pe frecventa de 88,7 MHz, emite "Vocea Evangheliei".

Postul de radio Vocea Envangheliei este unul interconfesional infiintat la initiativa cultelor Baptist, Penticostal si Crestin dupa Evanghelie. Astfel, este un post de radio necomercial, care promoveaza anumite valori culturale si religioase. Licentele pentru frecventele postului de radio Vocea Evangheliei au fost obtinute inca din anul 1992, conform datelor de pe site-ul postului de radio din Timisoara.

"Radio Vocea Evangheliei si-a asumat un rol educativ in spiritul valorilor crestine, si-a propus sa constituie un refugiu, o alinare si un spatiu de reflectie care ofera o perspectiva crestina asupra vietii, completand in acest fel golul creat de educatia ateista. Radio Vocea Evangheliei are menirea de a ne ajuta sa devenim mai buni, sa ne apropiem unii de altii... Dupa "inchisoarea" in care am stat in timpul regimului comunist, experimentam in acesti ani o criza morala majora si numai credinta in Dumnezeu ne poate aduce din nou impreuna", se arata in aceeasi sursa.

Programele postului de radio Vocea Evangheliei se adeseaza unui public larg - "copii, adolescenti, tineri, adulti sau varstnici, indiferent de confesiunea religioasa careia ii apartin". Activitatea postului de radio este sustinuta financiar in mare parte de bisericile evanghelice. Avand in vedere localizarea postului si posibilitatea receptionarii sale pe o raza de 25 - 30 km, audiomatul potentialul este estimat la 400 - 500 mii ascultatori, spun reprezentantii acestei institutii mass-media.

Radio Vocea Evangheliei cauta, prin emisiunile sale, sa influenteze direct populatia, in sens pozitiv, oferind informatii, consiliere directa si indirecta, alternative. Astfel, un capitol important este reprezentat de colaborarea cu Fundatia pro-life Estera din Timisoara; in urma anunturilor de la RVE - Timisoara, s-au nascut copii pe care initial parintii doreau sa-i avorteze.

Postul de radio poate fi ascultat live pe internet, la adresa www.rvetm.ro.

Radio Vocea Evangheliei - Timisoara a castigat premiul pentru jurnalism al agentiilor ONU in Romania, sectiunea radio, pe anul 2005.

realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost