Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Radio Vocea Sperantei TimisoaraRadio Vocea Sperantei Timisoara este un post de radio local, de nisa, care nu insista pe aspectul comercial, ci este dedicat promovarii credintei crestine in randul ascultatorilor sai. Tocmai de aceea, pentru ca nu targeteaza un volum foarte mare de populatie si nu ofera decat emisiuni specifice, programul de emisie este limitat, emisiunile fiind programate seara, in general intre orele 21 si 23, conform datelor de pe site-ul web oficial.

In orice caz, in ciuda specificului sau religios, Radio Vocea Sperantei Timisoara este un post de radio cu continut profesionist editat, dar cu niste valori deloc relative. Radio Vocea Sperantei Timisoara este astfel un tip special de mass-media, dar un canal media adevarat, local, adresat celor din zona Timisoara.

"La Radio Vocea Sperantei se transmite in fiecare zi lumina si pace pentru sufletele insetate dupa o relatie autentica cu Isus Hristos. Si pentru cele neinsetate… Si pentru cei care nu vor sa asculte… Si nu stim niciodata cati ne asculta, cati ne apreciaza, cati primesc sperante… Poate intr-o zi... Atunci vom pune fiecare coroanele noastre de biruitori in FM la picioarele Celui ce a biruit moartea si pacatul", spun reprezentantii postului de radio.

"Pentru noi, Radio Vocea Sperantei este lucrarea lui Dumnezeu din aceasta tara. Succesul acestei lucrari este asigurat intai de conditia spirituala si apoi de cea intelectuala si tehnica. Valorile spirituale si materiale ale postului de radio sunt lucuri sfinte inchinate Domnului. Prioritatea activitatii noastre este slava lui Dumnezeu si stim ca celelalte ni se vor da pe deasupra. Eforturile noastre sunt imperios necesare pentru a oferi lui Dumnezeu ocazia sa lucreze. Noi trebuie sa lucram cu toata competenta in maniera mass-media impreuna cu biserica din care facem parte", se arata in aceeasi sursa.

Dintre emisiunile propuse: Gandul Serii; Universul copilariei; Duminica in familie; Lumina din cuvant; Consonante lirice; Un nou inceput; Oferta speciala; Bun gasit, Timisoara!; Zorii crestinismului; Generatia noastra; Sola Scriptura; Incotro ?!; Ce este adevarul ?; De cealalta parte a realitatii; Inimi deschise; Lumina de la capatul tunelului; BIBLIA, Cartea Cartilor; Speranta pentru mileniul III.

Radio Vocea Sperantei poate fi ascultat live pe internet, accesand site-ul www.rvs.ro.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost