Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Banat BusinessPublicatie editata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura din Timisoara, Banat Business este disponibila atat in varianta print, cat si in varianta online (www.banatbusiness.ro), aratand astfel o fireasca deschidere a mediului de afaceri din Banat spre internet.

Banat Business cuprinde in oferta sa de continut in principal stiri locale din domeniile financiar, politic, dar si cultural.

In varianta online, Banat Business are aspect de portal dedicat mediului de afaceri din Banat, dar si tuturor acelor persoane care, cu ajutorul internetului, pot astfel intra in contact, virtual, cu mediul business din Timisoara si din imprejurimi. Banat Business ofera astfel informatii utile de contact, curs valutar, dobanzi bancare si informatii specifice pietei de capital.

Clubul Banat Business este o forma de fidelizare a cititorilor prin care acestia capata si un pachet de servicii cuprinzand acces online, pe baza unei parole, la baza de date de oportunitati de afaceri ce contine inclusiv datele de contact ale firmelor, acces online la toate articolele aparute in numarul actual al revistei Banat Business, acces la versiunea electronica integrala a revistei Banat Business in format .pdf pentru listare, un abonament la revista Banat Business in forma tiparita pe suport de hartie, publicarea online a unor anunturi de mica publicitate.

Banat Business este editata de o persoana fizica autorizata - Mircea Mitrutiu - care detine astfel functiile principale in administrare.

Publicatie regionala (Regiunea Vest), Banat Business apare in format A4, coperta policromie, interior alb-negru, tiraj aproximativ 2500 de exemplare, conform unor surse citate. Banat Business nu beneficiaza de audit BRAT.

realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost