Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Zile si NoptiConceptul “Zile si Nopti” s-a nascut acum sase ani, la Brasov, ca prezenta unica in domeniul revistelor informativ-culturale gratuite pe piata celei mai cunoscute zone turistice a Romaniei. Treptat revista a aparut si in alte zone ale tarii (centre studentesti si zone urbane aglomerate), ajungand in prezent sa acopere 30 orase.

Editata de S.C. Zile si Nopti S.R.L. si Grupul Gabi’s & Pappa Reale, revista s-a impus, prin continut, structura si distributie, oferind consumatorilor o serie intreaga de informatii din urmatoarele domenii: cultura, turism, evenimente, shopping, servicii.

Revista contine trei rubrici principale: petrecerea timpului liber (evenimente culturale, petreceri, film), prezentarea locatiilor horeca si non-horeca si editoriale (interviuri, muzica, tv, sport)

Publicul revistei este format din persoane active, cu varsta cuprinsa intre 19 si 35 ani, format si din segmente de public vizate de clienti in campaniile lor de promovare.

Zile si nopti a urcat in topul preferintelor publicului si, in paralel, a castigat increderea clientilor sai, printr-o prezenta constanta pe piata si prin calitatea informatiilor cuprinse. Mai mult, s-a implicat in calitate de organizator-producator sau partener media, la cele mai importante evenimente din cele 30 orase unde revista este prezenta. Incepand cu anul 2006, odata cu expansiunea retelei,  ZILE SI NOPTI a fost partener media exclusiv pe segmentul de reviste gratuite la cele mai mari evenimente din Transilvania: Festivalul de muzica Peninsula - Tg Mures; Festivalul de arta medievala – Sighisoara; Festivalul de muzica FanFest; Festivalul de muzica electronica de la Hoya – Cluj; Festivalul de muzica electronica TMBASE – Timisoara; Festivalul de dramaturgie contemporeana – Brasov; Festivalul de Jazz – Brasov; Festivalul de dans – Sibiu; Lansare dvd concert Depeche Mode Live in Milano.

Urmand reteta de succes a impunerii marcii “Zile si Nopti” pe piata din Brasov si de pe Valea Prahovei, revista se doreste a fi un instrument mai mult decit util de promovare a vietii culturale, a evenimentelor si serviciilor din orasele mari ale tarii.

- O revista bine facuta, intr-o prezentare grafica de exceptie, care tine publicul la curent cu tot ce prezinta interes in materie de servicii, evenimente, cluburi, viata de noapte, shopping.
- Un suport eficient pentru campaniile publicitare ale clientilor si partenerilor.
- Un partener solid in promovarea si crearea evenimentelor speciale.
- O alternativa bine structurata la revistele de gen existente pe piata.

Revista apare saptamanal in Timisoara si bilunar in celelate orase.
Zile si nopti este membru B.R.A.T si este inscris in S.N.A.

Revista se distribuie gratuit in  hoteluri, restaurante, cafenele, cinematografe, institutii culturale, centre de afaceri, cluburi de recreere, clinici medicale, saloane de infrumusetare, centre culturale etc. si poate fi gasita online la adresa www.zilesinopti.ro.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost