Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!TELEVIZIUNI


Analog TV
Analog TV este un post generalist, targetand audienta din zona pe toate grupele de varsta, prin emisiuni de informatie generala si prin emisiuni tematice.

Info TV
Info Tv este o televiziune de proximitate. Infiintat in anul 1994, Info Tv a fost primul post local aflat in proprietate privata.

TVR Timisoara
Dupa 1989, Televiziunea Romana (TVR) a decis extinderea sa in teritoriu prin birouri teritoriale, pentru a putea acoperi mai bine evenimentele din intreaga tara si a oferi continut specializat pe zone geografice.

TV Europa Nova
Cea mai longeviva televiziune particulara din Timisoara, Europa Nova, emite de multi ani in oras si in intreg judetul Timis.

Realitatea TV Timisoara
Postul Realitatea TV nu face discriminari pe niciun criteriu, oferind spatiu de emisie tuturor celor care au ceva important de spus pentru telespectatori.

Banat TV
Banat TV emite zilnic intre orele 10 si 23:30 perioada in care difuzeaza stiri locale si regionle, emisiuni live si inregistrari, flux de informatii “infobanat”, si productii video.

Televiziunea Arad
Televiziunea Arad este cel mai vechi post de televiziune independent din Romania (neluand in considerare postul public).

National TV
Tehnologia performanta, echipa de adevarati profesionisti, oferta de programe variata si gandita special pentru publicul romanesc, au facut ca National TV sa reuseasca sa se impuna intr-un mediu concurential puternic.

ProTV
Canalul este lider in termeni de audienta si venituri si cel mai puternic brand din domeniu din Romania. Acopera 93% din populatia urbana prin reteaua TV care include 25 de statii locale.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost