Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Analog TV


Analog TV     Info TV     TVR Timisoara     TV Europa Nova     Realitatea TV Timisoara     Banat TV     Televiziunea Arad     National TV     ProTV    

Post de televiziune local, Analog TV emite din Timisoara de mai mult de o decada si poate fi receptionat si in localitatile din apropiere de Timisoara. Pentru un post local, Analog TV surprinde prin densitatea programului - foarte multe emisiuni, productii tv ce acopera zilnic 24 de ore de continut, conform site-ului oficial al televiziunii (www.analogtv.ro).

Analog TV mizeaza astfel pe productii proprii, cuprinde patru editii de stiri locale, talk show-uri live, emisiuni despre sport, emisiuni culturale si de divertisment. Printre emisiuni se numara "Saptamana Sportiva", "Auto Show Room", "Reteta compensata 100%", "TM Lifestyle", "Ce-I nou?", "Ceasul bun", "A cincea roata".

Se alterneaza, ca si continut, temele sociale cu productiile de divertisment cu spectru larg - "de la intalnirile cu personaje ale vietii publice pana la muzica simfonica, de la folclor pana la rock". De asemenea, Analog TV isi propune sa ofere si continut educational si cultural, contribuind la o informare cat mai buna.

Conform datelor citate de pe site-ul institutiei, Analog TV avea 52 de angajati si 9 colaboratori. Din punct de vedere al structurii de functionare, Analog TV se prezinta intr-un format bazat pe cinci departamente: Redactional, Productie, Tehnic, Administrativ si Marketing. In privinta pregatirii angajatilor, Analog TV pune accentul atat pe studiile acestora, cat si pe experienta - lucru foarte important in mass-media - in ciuda limitelor financiare specifice unei televiziuni locale. In orice caz, emisia si calitatea programului sunt cel putin decente.

Analog TV este un post generalist, targetand audienta din zona pe toate grupele de varsta, prin emisiuni de informatie generala si prin emisiuni tematice. Conform unor date publicate de Primaria Municipiului Timisoara, audienta postului Analog TV ajunge la o cota de 11,8%, un timp mare de emisie si un public potential de 240.000 persoane.

"Programele difuzate prezinta probleme care se adreseaza comunitatii locale, iar continutul programelor este realizat cu profesionalism, echilibru si promptitudine, informatiile sunt transmise in timp real. Postul prezinta o calitatea tehnica ridicata a receptiei", se arata in datele publice de pe site-ul web al Primariei Municipiului Timisoara.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost