Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Info TV


Analog TV     Info TV     TVR Timisoara     TV Europa Nova     Realitatea TV Timisoara     Banat TV     Televiziunea Arad     National TV     ProTV    

Info Tv este o televiziune de proximitate.

Infiintat in anul 1994, Info Tv a fost primul post local aflat in proprietate privata.

Dupa unsprezece ani s-au schimbat multe, dar INFO TV s-a dezvoltat continuu in aceasta idee a unei televiziuni care se adreseaza unei comunitati bine determinate. Aradenii considera televiziunea ca fiind a lor, audienta postului fiind stabila, atat in municipiu cat si in judetul Arad.

Colectivul de lucru isi explica acest atasament constant simplu: Info Tv a fost, este si ramane o televiziune care se adreseaza direct, incercand sa treaca dincolo de culise si aparente, dincolo de interesele efemere, avand un singur arbitru: telespectatorul aradean, sau mai simplu: aradeanul.

Acelasi colectiv considera ca secretul succesului Info Tv are la baza relatia de prietenie si colaborarea care s-a cladit pe un sentiment nobil si creator de valori autentice al membrilor echipei. De altfel VALOAREA pare cuvantul cheie pentru cei de la Info Tv, cel mai important lucru pe care il cauta si il promoveaza.

Site-ul televiziunii, www.infotv.ro, ofera nu numai informatii despre programul zilnic, ci si posibilitatea de vizionare online a unora dintre emisiuni.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost