Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!National TV


Analog TV     Info TV     TVR Timisoara     TV Europa Nova     Realitatea TV Timisoara     Banat TV     Televiziunea Arad     National TV     ProTV    

Postul de televiziune National TV este parte integranta a Centrului National Media, gandit de grupul de companii European Drinks si Transilvania General ca un trust de entertainment si informatie, modern si performant, la nivelul mileniului trei. Centrul National Media include, pe langa postul de televiziune National TV, Televiziunea Transilvania, cotidianul Realitatea Romaneasca, reteaua Radio National FM, Radio Favorit FM, canalul de stiri N24, si canalul specializat Film TV, un proiect inca in lucru.

Conceput pentru a servi cererii tot mai mari de divertisment si informatie a romanilor, National TV a implinit cu succes, pe 6 octombrie 2004, un an de televiziune romaneasca autentica. Tehnologia performanta si o echipa de adevarati profesionisti, oferta de programe variata si gandita special pentru publicul romanesc, au facut ca National TV sa reuseasca sa se impuna intr-un mediu concurential foarte puternic

Punctele forte ce fac din National TV televiziunea viitorului sunt: sistemul digital de emisie, studioul virtual, cu facilitati de productie, 5 studiouri proprii si o echipa de superprofesionisti de televiziune, care asigura performanta maxima in exploatare. In plus, oferta de programe este si ea un argument foarte puternic pentru care National TV se afla deja intre preferintele publicului. Noua grila de programe National TV cuprinde turbodivertisment, stiri intr-un format modern - urmand tendintele europene, filme de zece pe linie, 28 de productii autohtone noi, formate originale, totul gazduit de personalitati puternice si vedete simpatice. Pe scurt, sa tot ai de unde alege!

Detalii legate de emisiunile postului TV, programul, serialele difuzate sau prezentatorii de la National TV, le puteti gasi pe internet la adresa www.nationaltv.ro.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost