Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Realitatea TV


Analog TV     Info TV     TVR Timisoara     TV Europa Nova     Realitatea TV Timisoara     Banat TV     Televiziunea Arad     National TV     ProTV    

Realitatea TV este o investitie privata, care face un serviciu public, informand corect telespectatorii, conform regulilor jurnalistice.

Managementul statiei este asigurat de o echipa investita de patronat, pe baza unui mandat, care presupune din punct de vedere financiar, profit, iar din punct de vedere editorial, excelenta in practicarea meseriei de jurnalist.

Politica editoriala a postului, discutata si agreata de patronat, consta in evocarea cat mai multor opinii pe criteriul echidistantei, astfel incat postul sa nu fie perceput ca fiind partizan.

De altfel, "asculta si parerea celuilalt" este declaratia postului Realitatea TV. Postul Realitatea TV nu face discriminari pe niciun criteriu, oferind spatiu de emisie tuturor celor care au ceva important de spus pentru telespectatori. Realitatea TV nu-si subordoneaza discursul nici unui partid, nici unei organizaţii sau persoane, nici macar patronatului care nu poate angaja postul in dispute personale, financiare, economice sau politice.

Toate divergentele de opinii din societatea romaneasca, se exprima la Realitatea TV prin prezentarea punctelor de vedere ale tuturor participantilor, simultan sau consecutiv.

Cele mai importante stiri din diverse domenii sunt prezentate si pe site-ul televiziunii, www.realitatea.net, care ofera si posibilitatea de a urmari online programul Realitatea TV.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost