Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!TV Europa Nova


Analog TV     Info TV     TVR Timisoara     TV Europa Nova     Realitatea TV Timisoara     Banat TV     Televiziunea Arad     National TV     ProTV    

Cea mai longeviva televiziune particulara din Timisoara, Europa Nova, emite de multi ani in oras si in intreg judetul Timis. Mai mult decat atat, initatorii televiziunii au gandit sa expuna mesajele atat in format televizat, cat si pentru radio, astfel ca sub acelasi brand exista, pe langa televiziunea Europa Nova, si postul de radio Europa Nova, de asemenea local.

Televiziunea Europa Nova din Timisoara, in spritul televiziunilor locale, incearca sa puncteze la capitolul continut, marea majoritate a grilei continand productie proprie, deci content original.

"Televiziunea Europa Nova a servit interesele cetatenilor fiind si o tribuna de la care si-au exprimat parerile si gandurile toti oamenii politici ai vremii", spun reprezentantii postului TV, pe site-ul oficial al institutiei (www.novatm.ro).

In program exista emisiuni precum Bursa afacerilor, Legile jocului, Cronica Rutiera, Sanatate pentru fiecare, Convergente, Cantec, joc si voie buna, Muzica de petrecere, Margaritarele Banatului, Muzica e viata mea, Observator, Stiri TEN, Eurovest 2007, Radiografii sociale, Malaxoru' lu' Lazar, Cum sa reusesti in viata - emisiune crestina, Timisstyle, Cer variabil, Saptamana in imagini, Jurnal politic, Info Nova, SMS Party, Cultura Nova.

Asa cum ii spune si numele, Europa Nova incearca sa se lege de valori europene, de un spirit nou, nu intamplator fiind lansat intr-un oras ca Timisoara, ce pentru Romania moderna este sinonim cu inceputul, cu schimbarea si cu initativa.

Special pentru o televiziune locala este si gradul de transparenta - Televiziunea Europa Nova are un website si mai ales un forum unde, in spiritul televiziunilor nationale, se permite telespectatorilor cu acces la internet sa isi exprime parerile despre principalele emisiuni.

Textul este realizat pe baza informatiilor disponibile online la momentul redactarii textelor, conform surselor citate de SMART press, care nu isi asuma raspunderea pentru posibilele erori.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost