Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Agenda


24 de ore     Banateanul     Renasterea Banateana     Agenda     Timpolis     PubliTim     Publi Vest     Actualitatea     Ziarul Timisoara     Fotbal Vest     Redesteptarea     Evenimentul Zilei- Editia de Vest     Timis Expres     Timisoara International     Tibiscus     Cronica de sud vest     Bonus     Focus Vest     Prisma     Observator      Arad Expres     Piata Aradului     Sud-Vestul     Ziua de Vest     Hunedoreanul     Nyugati Jelen     Adevarul de Arad     Cuvantul Liber     

Pe o piata foarte competitiva, saptamanalul Agenda a reusit in ultimii ani sa ramana in topul preferintelor in Timisoara, avand un tiraj aproape spectaculos pentru o publicatie locala, fie ea si de tip saptamanala, asa cum este Agenda. Ziarul face parte din Trustul de Presa Agenda, care editeaza Agenda, Agenda Zilei, Publivest si Almanahul Agenda.

Saptamanalul se difuzeaza prin vanzatorii proprii in Timisoara si Lugoj, precum si prin chioscurile si vanzatorii ambulanti din judetul Timis, localitatile Arad, Lipova, Caransebes, Resita, Bocsa, Deva, Hunedoara si Oradea. Abonamente se fac la toate oficiile postale din judetul Timis. Conform datelor oferite de Agenda, tirajul mediu, auditat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor - BRAT, este de aproximativ 60.000 de exemplare per aparitie (tiraj mediu lunar per aparitie).

Publicatia Agenda apare sub titulatura de "saptamanal de informatii si divertisment" si este difuzat in intreaga zona de nord-vest, chiar daca apare ca publicatie destinata in principal publicului din Timisoara. Editia electronica a saptamanalului Agenda poate fi accesata la adresa de internet www.agenda.ro. Ziarul este fondat de Zoltan Kovacs si fiecare nou numar apare pe piata in zilele de sambata.

Agenda face parte si din APEL - Asociatia Patronala a Editorilor Locali. Pentru publicitate inclusiv in suplimentele "agenda tv", "agenda magazin" si "agenda turistica", cei interesati se pot adresa companiei Europa Advertising.

Ca si nota editoriala, publicatia insista pe partea de divertisment, dar ofera si multe informatii inclusiv de interes national. Editorialul central este semnat de Zoltan Kovacs, iar articolele sunt de multe ori fara culoare locala, abordeaza informatii utile, evenimente nationale sau alte subiecte ce pot fi in parte intalnite si in publicatiile cu aparitie nationala. Pe pagina de internet a publicatiei, cititorii pot accesa in mod limitat continutul Agenda, avand acces la doar o parte dintre articolele aparute in ziar.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost