Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Banateanul


24 de ore     Banateanul     Renasterea Banateana     Agenda     Timpolis     PubliTim     Publi Vest     Actualitatea     Ziarul Timisoara     Fotbal Vest     Redesteptarea     Evenimentul Zilei- Editia de Vest     Timis Expres     Timisoara International     Tibiscus     Cronica de sud vest     Bonus     Focus Vest     Prisma     Observator      Arad Expres     Piata Aradului     Sud-Vestul     Ziua de Vest     Hunedoreanul     Nyugati Jelen     Adevarul de Arad     Cuvantul Liber     

Saptamanalul BANATEANUL a fost lansat in luna iunie 2001, fiind unul din cele sase produse din reteaua de ziare locale a grupului MediaPro.

Echipa saptamanalului s-a dezvoltat si intarit in permanenta, lucru care a dus la cresterea continua a notorietatii titlului si la o evolutie pozitiva a vanzarilor.

Tirajul BANATEANULUI a cunoscut o crestere constanta de la lansarea pe piata pana in prezent, ajungand in Top 10 al publicatiilor saptamanale din Romania (indiferent de aria de distributie), printre primele titluri locale si regionale pe plan national si unul din liderii de piata din Banat (conform celui mai recent Studiu National de Audienta executat de IMAS si GfK, la comanda BRAT).

O contributie importanta la evolutia pozitiva a tirajului BANATEANULUI a avut-o intelegerea reciproc avantajoasa cu revista ProTV Magazin (publicatie cu peste un milion de cititori pe aparitie, conform SNA). Cele doua publicatii - saptamanalul BANATEANUL si revista ProTV Magazin - se comercializeaza impreuna in judetul Timis, la un singur pret, intr-un pachet de presa cu mare priza la public, care mai contine suplimentele "Proprietati" si "Constructii si ambient". Succesul formatului editorial si grafic propus de saptamanalul CLUJEANUL, dezvoltat in jurul unui concept original, de ziar al comunitatii (de informatie, ancheta si reportaj), dar care nu ocoleste divertismentul si spectaculosul autentic, a dus la extinderea "retetei".

In prezent, reteaua de ziare locale a MediaPro mai cuprinde saptamanale in judetele Cluj (CLUJEANUL), Iasi (IESEANUL), Bihor (BIHOREANUL) si Sibiu (SIBIANUL), precum si doua cotidiene, in judetele Cluj (ZIARUL CLUJEANULUI) si Hunedoara (HUNEDOREANUL). Toate titlurile locale editate de Publimedia International, companie a MediaPro, se bucura de o puternica notorietate nationala, datorita stranselor relatii de parteneriat cu cea mai puternica agentie privata de stiri din Romania, MEDIAFAX. De altfel, impreuna cu agentia MEDIAFAX, reteaua publicatiilor locale MediaPro a initiat si dezvoltat sectiunea Reportaje (www.mediafax.ro/reportaje), care le ofera editorilor de presa din intreaga tara, in premiera pentru Romania, minimum 100 de materiale jurnalistice complexe, livrate "la cheie" (text plus imagini aferente).

Pe plan local, exista relatii de colaborare cu cele mai cunoscute posturi timisene in domeniul audio-vizual: televiziunea ProTV Timisoara si studioul de radio ProFM Timisoara.

BANATEANUL ajunge la cititori cu promptitudine multumita cunoscutei companii de distributie de presa NDC. La succesul ziarului contribuie si serviciile tipografice de inalta calitate oferite de Imprimeriile MediaPro Cluj - cea mai performanta tipografie din Transilvania - care au ajutat publicatia sa impuna o grafica moderna si un aspect atractiv.

Varianta online a ziarului poate fi gasita la adresa: www.banateanul.ro.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost