Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Evenimentul Zilei -Editia de Vest


24 de ore     Banateanul     Renasterea Banateana     Agenda     Timpolis     PubliTim     Publi Vest     Actualitatea     Ziarul Timisoara     Fotbal Vest     Redesteptarea     Evenimentul Zilei- Editia de Vest     Timis Expres     Timisoara International     Tibiscus     Cronica de sud vest     Bonus     Focus Vest     Prisma     Observator      Arad Expres     Piata Aradului     Sud-Vestul     Ziua de Vest     Hunedoreanul     Nyugati Jelen     Adevarul de Arad     Cuvantul Liber     

Evenimentul Zilei este unul dintre ziarele de top din Romania.

Ziarul a fost fondat de catre Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu si Mihai Carciog iar prima publicatie a aparut in 22 iunie 1992.In anul 1997, directorul executiv, Ion Cristoiu, a demisionat iar conducerea ziarului a fost preluata de catre Cornel Nistorescu. Ziarul, impreuna cu compania Expres Publishing, a fost preluat, in anul 1998, de catre compania germana Gruner+Jahr care mai tarziu, in anul 2003, a vandut-o trustului suedez de presa, Ringier. 

Stirile cuprind toata aria de domenii axandu-se pe evenimente si intamplari de moment.

In editia online, disponibila la adresa www.evenimentulzilei.ro, puteti citi articole din ziua curenta sau din arhiva (incepand din 1996). Gasiti de asemenea stiri din editiile locale: editia de transilvania, editia de vest. Nu in ultimul rand, va puteti exprima si punctul de vedere in legatura cu stirile si continutul lor.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost