Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Renasterea Banateana


24 de ore     Banateanul     Renasterea Banateana     Agenda     Timpolis     PubliTim     Publi Vest     Actualitatea     Ziarul Timisoara     Fotbal Vest     Redesteptarea     Evenimentul Zilei- Editia de Vest     Timis Expres     Timisoara International     Tibiscus     Cronica de sud vest     Bonus     Focus Vest     Prisma     Observator      Arad Expres     Piata Aradului     Sud-Vestul     Ziua de Vest     Hunedoreanul     Nyugati Jelen     Adevarul de Arad     Cuvantul Liber     

Cotidianul independent, Renasterea Banatean apartine omului de afaceri Constantin Dragan (prin Butan Gas SA si Eurofina Romania SA), alaturi de Fundatia Dragan si de compania Bega Utilaje Constructii SA. Accesibil si online la adresa www.renasterea.ro, ziarul Renasterea Banateana este unul de tip generalist, oferind informatii, comentarii, economie, cultura, sport, divertisment.

Ca si aparitie, cotidianul Renasterea Banateana are 6 editii pe saptamana, de luni pana sambata inclusiv, si un tiraj auditat BRAT mai mare de 19.000 de exemplare pe zi, din care 15.000 sunt abonamente, conform datelor citate pe site-ul web al publicatiei. Distributia este realizata in reteaua proprie de difuzare in judetele Timis, Arad, Caras-Severin.

In format tabloid (26x36 cm), Renasterea Banateana "se afla zilnic pe masa managementului din majoritatea institutilor publice, organizatiilor si societatiilor comerciale din banat, fiind incontestabil liderul zonal al presei scrise, cotidian de inalta tinuta ce creeaza tendinte si opinii". Pe plan publicitar, pentru marii clienti de publicitate, Renasterea Banateana lucreaza cu agentia de publicitate internationala ARBOmedia, regie germana prezenta si in Romania si care se dedica intr-o proportie importanta presei locale.

Atat online pe www.renasterea.ro, cat si direct in ziar, Renasterea Banateana gazduieste si anunturi de mica publicitate din partea cititorilor sai - vanzari, cumparari, servicii, diverse, inchirieri, pierderi, felicitari, matrimoniale, comemorari, decese.
Asa cum o arata si proportia cititorilor (mai mult de 75% abonati), Renasterea Banateana pune un accent important pe abonare, pentru a economisi costurile de distributie prin intermediari si pentru a avea garantata o audienta bine cunoscuta, fapt care pentru o publicatia inseamna si o mai mare usurinta in abordarea clientilor mari de publicitate. Astfel, pentru cresterea continua a numarului de abonamente, Renasterea Banateana foloseste si tehnici de marketing precum concursuri cu premii in bani si obiecte pentru cei care incheie abonamente.

Pagina web a Renasterii Banatene nu ofera intregul continut al ziarului, ci mai mult selectii din diverse domenii - editoriale, anchete si reportaje, stiri politice, sociale, economice. Publicatie locala, Renasterea Banateana focalizeaza atat evenimente regionale, cat si informatii de interes national.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost