Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Timis Expres


24 de ore     Banateanul     Renasterea Banateana     Agenda     Timpolis     PubliTim     Publi Vest     Actualitatea     Ziarul Timisoara     Fotbal Vest     Redesteptarea     Evenimentul Zilei- Editia de Vest     Timis Expres     Timisoara International     Tibiscus     Cronica de sud vest     Bonus     Focus Vest     Prisma     Observator      Arad Expres     Piata Aradului     Sud-Vestul     Ziua de Vest     Hunedoreanul     Nyugati Jelen     Adevarul de Arad     Cuvantul Liber     

Timis Expres este un ziar distribuit gratuit adresat tinerilor activi, care nu au timp sau nu obisnuiesc sa mearga sa cumpere ziare.

Datorita acestui aspect, Timis Expres a fost special conceput pentru a ajunge la publicul tinta.

Cu un tiraj de 25.000 de exemplare, ziarul se distribuie intre orele 7 si 9 dimineata, de luni pana vineri.

Distributia este realizata de 33 de persoane monitorizate, in 32 de puncte aglomerate din oras. In plus, alti 4 curieri duc ziarul la institutiile si firmele din oras.

Timis Expres a fost lansat la inceputul luni octombrie 2005, iar de atunci, oamenii s-au adaptat la noul sistem de distribuire, asteptand dimineata ziarul inainte de aparitita distribuitorului.

Continutul include stiri locale, nationale si internationale si informatii, utile intr-un format atractiv dar si serios in acelasi timp.


realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost