Cauti Gazduire Web ? Alege SpeedHost.ro | Cauti Web Design Timisoara ? Alege DowMedia!Timpolis


24 de ore     Banateanul     Renasterea Banateana     Agenda     Timpolis     PubliTim     Publi Vest     Actualitatea     Ziarul Timisoara     Fotbal Vest     Redesteptarea     Evenimentul Zilei- Editia de Vest     Timis Expres     Timisoara International     Tibiscus     Cronica de sud vest     Bonus     Focus Vest     Prisma     Observator      Arad Expres     Piata Aradului     Sud-Vestul     Ziua de Vest     Hunedoreanul     Nyugati Jelen     Adevarul de Arad     Cuvantul Liber     

Timpolis este unul dintre primele ziare locale infiintate in Timisoara dupa decembrie 1989, fiind fondat, in februarie 1990, de Dan Bardas. Cei peste 17 ani de existenta vorbesc de la sine despre constanta si perseverenta acestei publicatii. TIMPOLIS este o publicatie prin intermediul careia, pe de o parte, se incearca  stabilirea unei punti de legatura intre societatea civila si institutii ale statului, iar pe de alta parte, scoaterea la lumina tare care ne afecteaza pe toti, direct sau indirect.

Scopul publicatiei il reprezinta educarea opiniei publice, identificarea, prevenirea si combaterea unor fenomene, cum ar fi coruptia, migratia ilegala, traficul cu carne vie sau cel cu droguri, care afecteaza deopotriva, direct sau indirect, toate straturile societatii romanesti.

De-a lungul anilor, ziarul si-a pastrat impartialitatea, demascand ilegalitati, abuzuri comise si in partea stanga, si in partea dreapta a esichierului politic si incercand, prin mediatizarea acestor probleme, sa determine autoritatile sa le remedieze.

TIMPOLIS este un ziar care abordeaza aproximativ toate genurile publicistice, de la editorial si investigatie, la reportaj, documentar, interviu, comentariu, fotoreportaj. Nu este omisa din structura ziarului pagina de scrisori, prin intermediul careia redactia pastreaza legatura permanenta cu cititorii, putand astfel raspunde rapid si eficient solicitarilor acestora si, in acelasi timp, putand fi portavocea acestora in fata reprezentantilor institutiilor statului. TIMPOLIS, un ziar adaptat gusturilor si solicitarilor unui public urban, cult, educat politic si activ, un ziar cumparat nu pentru premii, ci pentru informatie.

Editia online poate fi accesata la adresa www.timpolis.ro.
realizat de DOW MEDIA
gazduit de SpeedHost